Ratkaisut

Valmiit sivupakettimme on räätälöity vastaamaan eri kokoisten yritysten tarpeita. Halutessasi voimme myös räätälöidä juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun. Jätä tarjouspyyntö ja kerro yrityksesi tarpeista, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Viisi syytä miksi valita juuri meidät

1. Tyytyväisyystakuu

Kotisivumme toimitetaan aina tyytyväisyystakuulla ja todellisella avaimet käteen -periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että muokkaamme sivujen ulkoasua, kunnes olet siihen tyytyväinen eikä tämä nosta sivuston sovittua hintaa.

2. Edullinen hinta ja nopea toimitus yhdessä paketissa

Toimitamme kotisivut asiakkaittesi nähtäville parhaimmillaan jopa muutamassa päivässä. Toimimme ketterästi ilman tarvetta fyysiselle suunnittelukäynnille, minkä vuoksi voimme lisäksi taata kilpailijoitamme edullisemmat hinnat. Markkinoilta ei löydy toista palveluntarjoajaa, jonka sivustoissa yhdistyvät yhtä edullinen hinta, laatu sekä nopea toimitus ja huoleton ylläpitopalvelu.

3. Huoleton sivuston elinkaari

Kaikki kotisivupakettimme sisältävät ylläpitopalvelun, mikä takaa sen, että sivustosi on vakaa, nopea ja turvallinen käyttää sekä asiakkaillesi että sinulle koko sivuston elinkaaren ajan. Ja mikä parasta kaikki tapahtuu ilman, että sinun tarvitsee käyttää siihen arvokasta työaikaasi.

4. Maksu vasta toimituksen jälkeen

Kotisivujen toimittajan valinta saattaa olla hankalaa varsinkin ensimmäistä sivustoa hankkiessa. Aina ei etukäteen ole selvää miltä kotisivujen pitäisi näyttää. Tämän vuoksi perimme maksun vasta, kun uutta sivustoa ollaan ottamassa käyttöön. Näin voit varmistua siitä, että sivusto näyttää juuri siltä kuin haluat ja saat rahoillesi varmasti vastinetta.

5. Nopea pilvipalvelin

Kaikki toimittamamme sivustot julkaistaan Amazonin pilvipalvelimille EU:n sisäpuolelle. Tämä tarkoittaa, että asiakkaasi pääsevät sivuillesi nopeasti mistä päin maailmaa tahansa. Emme myöskään rajoita sivustosi liikenteen määrää kuukausittain, mikä takaa sen, että asiakastilaus ei varmasti mene sivu suun.

Takaamme myös, että hintamme pysyvät jatkossakin edullisina ja toivomme, että tilaat aikanaan myös seuraavat sivusi meiltä.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?

Ota yhteyttä, niin vastaamme mielellämme miksi olisimme sopiva kumppani juuri teille.